پاسخ: [تاپیک اختصاصی] مسابقه نوروزی SSA و GIGABYTE: با عکس سیستم خود، برنده شوید!
با سلام و خسته نباشید
بنده در تاریخ 2 فروردین عکس و مشخصات رو ارسال کردم ولی عکسی در این تایپیک به نام من ثبت نشده است . از کجا باید متوجه بشم که عکس بنده درست بوده؟ و یا به دلیل شلوغی هنوز در این تایپیک قرار نگرفته؟ و آیا اصلا در مسابقه شرکت داده شده ام و یا میشوم ؟
پاسخ: [تاپیک اختصاصی] مسابقه نوروزی SSA و GIGABYTE: با عکس سیستم خود، برنده شوید!
این عکس صحت داره؟کاربر ساکن ایرانه؟پریز برق مشکل داره شبیه فتوشاپه
1 :تعداد فایل پیوست
تقلب این عکس فتوشاپ شده
این عکس اصلی هست میتونید تو گوگل سرچ کنید:Love-ssa~! (1):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
تقلب این عکس فتوشاپ شده
صحت عکسها بررسی میشه توسط تیم شهر سخت افزار .
نقل قول:
هیچکدومش گیگابایت نیست
منو شررررررررررررررکت بدین
سید ابوالفضل موسوی
عکسها باید طبق قواعد مسابقه و از طریق تلگرام ارسال شوند:
نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
بنده در تاریخ 2 فروردین عکس و مشخصات رو ارسال کردم ولی عکسی در این تایپیک به نام من ثبت نشده است . از کجا باید متوجه بشم که عکس بنده درست بوده؟ و یا به دلیل شلوغی هنوز در این تایپیک قرار نگرفته؟ و آیا اصلا در مسابقه شرکت داده شده ام و یا میشوم ؟
لطفاً مجدداً به تلگرام My_SSA پیام بدید و موضوع رو بیان کنید. پیگیری میشه حتماً. :11():
نقل قول:
تقلب این عکس فتوشاپ شده
ممنون از نکتهسنجی شما. بعد از اعلام برندگان حتماً اعتبارسنجیهای لازم از طرف شهرسختافزار و گیگابایت انجام خواهد شد.
سپاس:11():
نقل قول:
امسال نیز مانند سالهای گذشته، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و قرار گرفتن در آستانه نوروز، شهرسختافزار بار دیگر مسابقاتی را تدارک دیده است تا کاربران با حال و هوایی تازه سال جدید را آغاز کنند.
در این
مسابقه ساده که با حمایت شرکت گیگابایت و دفتر آن در ایران، برگزار میشود،
همه شما کاربران شانس برنده شدن دارید. پس فرصت را از دست ندهید و در ادامه با ما همراه باشید تا جوایز ارزنده آن را نصیب خود کنید!
جــوایــز:
- یک عدد مادربرد GIGABYTE AORUS Z270X-Gaming 5 (به ارزش تقریبی 1.100.000 تومان)
-سه عدد هارد اکسترنال یک ترابایتی
دروووووود بر شما
عکس من کجاست:1. (27)::1. (28):
اسماعیل فکری
عکس سیستم من کجاست پس :1. (34):
امیر بالازاده
با عرض سلام وخسته نباشید سال نو رو به شما ودوستان تبریک میگم چند روز پیش برای مسابقه عکس ارسال کردم ولی هنوز عکسام منتشر نشده می خاستم بدونم عکسا کی گذاشته میشه یا اصلا در مسابقه شرکت داده شدم یا نه؟ ممنون:love::love::love: